Savadeck pergole sa 10 godina garacnije

Savadeck pergole će vaše dvorište učiniti omiljenim mestom za okupljanje sa pordicom i prijateljima. Uz opciju dodavanja deking platforme, platna, brisoleja, nameštaj, led reasvete, raslehdnih uređaja na vodu ili zimsikih grejača, Savadeck pergola može postati vaša dnevna soba na otvorenom.

Moderan dizajn

Savadeck pergole su modernog i svedenog dizajna, prilagođene za sve tipove projekata. Opisna rečenica o bojama.

Montaža za jedan dan

Uz pomoć Savadeck tehničke podrške i uputstva za montažu, pergulu možete, veoma jednostavno, montirati za samo jedan dan. Ukoliko želite, možemo vam ponuditi i sistem ključ u ruke, odnosno i instalaciju pergole i dodatne opreme.

Modularni sistem

Osnova pergole je 3×3 metra, pa uz pomoć više modula, možete prilagoiti pergolu vašem prostoru i dimenzijama i formirati željeni oblik.

Moćna stabilnost, bez troškova održavanja

Profili pergole su naprvaljeni od wpc kompozita koji u sebi ima čelične profile za maksimalnu stabilnost i dugtrajnost. Za razliku od drveta, kompozitni materijal ne zahteva dodatno održavanje ili farabanje svake godine, otporan je na sve spoljne utiacija i temperaturne razlike.

Pergole sa deking platformom

Za potpuno uživanje, uz pergolu možete poručiti Savadeck deking platformu.

Pergole sa platnom

Savadeck pergola i predviđen sistem za jednostavno kačenje i skidanje platma, pa količinu senke možete prilagoditi vašim potrebama.

Brisoleji i bočna zasena

Ukoliko želite dodatni osećaj privatnosti privatnost, možete postaviti brisoleje, odnosno, dodatnu zasenau, napravljenu od wpc kompozitnih profila.

Nameštaj po meri pergole

Savadeck, spoljni separei i klupice, dizajnirane su, ne samo da maksimalno koirste prostor, već i poleđina klupica ima ulogu ograde i paravana.

Led rasveta

Poseban doživaljaj i savršen estetski detalj u večernjim satima čini nenametljiva led rasveta.

Galerija Savadeck pergola

Naziv elementa

0.27 €

Koristi se za fiksiranje profila noseće konstrukcije. Može se rotirati u krugu od 360 stepeni. Može se fiksirati bilo gde na glavi osim u sredini.

Naziv elementa

0.35 €

Upotrebljava se da reši razliku u debljini pločica. Debljina je 2 mm. Umanjuje vibraciju, odjek i zvonjavu. Može se podeliti na 4 dela.

Naziv elementa

0.19 €

Fiksira na sredini glave. Debljine 3mm i 4 mm.

Naziv elementa

0.33 €

Služi za osiguravanje zadate visine(nivelacije) na stopama. Nakon izvršenog nivelisanja štelujuće stope, osigurač zategnete tako da udari u postolje stope.

Izračunajte cenu pergole

MI SMO KOD
TC Stadiona
Vanđela Tome 26,
11000 Beograd

RADNO VREME
Ponedeljak-Petak: 09-17h
Subota:09-13h
Nedeljom smo na pecanju.