Pergole

Savadeck pergole sa 10 godina garancije

Uz Savadeck pergole vaše dvorište će postati omiljeno mesto za okupljanje sa porodicom i prijateljima. One su modernog i praktičnog dizajna, prilagođene za sve tipove projekata. Mogu se korisititi za bašte kafića i hotela, privatnih terasa i dvorišta, za pokrivanje parkinga i drugih površina.

Moderan dizajn

Savadeck pergole su modernog i svedenog dizajna, a dolaze i u dve boje – toploj coffee i neutralnoj sivoj, što ih čini primenljivim na svim tipovima projekata.

Montaža za jedan dan

Uz pomoć Savadeck tehničke podrške i uputstva za montažu, pergolu možete, veoma jednostavno, montirati za samo nekoliko sati. Ukoliko želite, na raspolaganju Vam stoje iskusni majstori koji će montažu obaviti brzo i kvalitetno.

Bez troškova održavanja

Savadeck wpc pergole izrađene su od kompozita koji za razliku od drveta ne zahteva dodatno održavanje ili farbanje svake godine, nije podložan truljenju, napadu insekata, otporan je na sve spoljne uticaje i temperaturne razlike.

Modularni sistem

Zahvaljujući modularnom sistemu Savadeck wpc pergole se mogu prilagoditi bilo kojim dimenzijama i oblicima. Uz upotrebu profilnih ojačanja noseće stubove je moguće pozicionirati na rastojanju od 6 metara.

10 godina garancije

Garancija pokriva stabilnost konstrukcije, otpornost na lom, truljenje i napad insekata i gljivica. Sa obzirom da je materijal konstantno izložen direktnom suncu i UV zračenju, dozvoljena je ravnomerna promena boje u okviru iste nijanse.

Dnevna soba na otvorenom

Savadeck pergola može postati vaša dnevna soba na otvorenom, jer vam pružamo mogućnost dodavanja deking platforme i nameštaja po meri. Spoljni separei i klupice maksimalno koriste prostor, a uz to imaju i ulogu ograde ili paravana.

Masivna konstrukcija

Omogućava postavljanje zastora, platna kao i raznih tipova krovnih pokrivača. Za izradu wpc konstrukcije pokrivenog tipa konsultujte Savadeck tehničku podrušku putem mejl adrese: info@savadeck.com

Brisoleji za dodatnu privatnost

Ukolio želite da obezbedite dodatnu privatnost na raspolaganju Vam stoje Savadeck wpc letvice, gredice i ostali prateći elementi.

WPC stub

40 €/m

2500*140*140mm

Omogućava veliku nosivost. Može se koristiti za pergole, tremove i ostale tipove krovnih konstrukcija.

WPC greda

14 €/m

140*60*6000(3000)mm

Uz pergole može se koristiti i kao noseća konstrukcija za wpc krovne panele.
.

WPC letvica

4.7 €/m

71*12*3000mm

Pogodna za izradu brisoleja, ispuna za ograde i nameštaja za spoljnu upotrebu.
.

Skrivena stopa

25 €/kom

Preko koje se navlači stub. Za podlogu se fiksira sa ankerima ili tiplovima.
.

Nosač zasene

5 €/kom

Omogućava fiksiranje zasene za venčanicu. Za fiksiranje jednog profila zasene potrebna su 2 komada. Može biti u boji pergole.

Kapa stuba

8 €/kom

Aluminijumska kapa stuba za pergole u potpunosti otporna na spoljne uticaje.

Galerija Savadeck pergola

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja koja imate možete nas kontaktirati mejlom ili telefonom. Takođe možete obići naš Showroom ili nas nazvati i zakazati konsultacije.

Beograd Showroom

Bulevar Peka Dapčevića 24
Voždovac
+381 69 600 150
+381 69 600 151

Novi Sad Showroom

Račkog 6
Petrovaradin
+381 69 600 152