WPC Pergole

Savadeck pergole sa 10 godina garancije

Uz Savadeck pergole vaše dvorište će postati omiljeno mesto za okupljanje sa porodicom i prijateljima. One su modernog i praktičnog dizajna, prilagođene za sve tipove projekata. Mogu se korisititi za bašte kafića i hotela, privatnih terasa i dvorišta, za pokrivanje parkinga i drugih površina.

Moderan dizajn

Savadeck pergole su modernog i svedenog dizajna, a dolaze i u dve boje – toploj coffee i neutralnoj sivoj, što ih čini primenljivim na svim tipovima projekata.

Montaža za jedan dan

Uz pomoć Savadeck tehničke podrške i uputstva za montažu, pergolu možete, veoma jednostavno, montirati za samo nekoliko sati. Ukoliko želite, na raspolaganju Vam stoje iskusni majstori koji će montažu obaviti brzo i kvalitetno.

Bez troškova održavanja

Savadeck wpc pergole izrađene su od kompozita koji za razliku od drveta ne zahteva dodatno održavanje ili farbanje svake godine, nije podložan truljenju, napadu insekata, otporan je na sve spoljne uticaje i temperaturne razlike.

Modularni sistem

Zahvaljujući modularnom sistemu Savadeck wpc pergole se mogu prilagoditi bilo kojim dimenzijama i oblicima. Uz upotrebu profilnih ojačanja noseće stubove je moguće pozicionirati na rastojanju od 6 metara.

10 godina garancije

Garancija pokriva stabilnost konstrukcije, otpornost na lom, truljenje i napad insekata i gljivica. Sa obzirom da je materijal konstantno izložen direktnom suncu i UV zračenju, dozvoljena je ravnomerna promena boje u okviru iste nijanse.

Dnevna soba na otvorenom

Savadeck pergola može postati vaša dnevna soba na otvorenom, jer vam pružamo mogućnost dodavanja deking platforme i nameštaja po meri. Spoljni separei i klupice maksimalno koriste prostor, a uz to imaju i ulogu ograde ili paravana.

Masivna konstrukcija

Omogućava postavljanje zastora, platna kao i raznih tipova krovnih pokrivača. Za izradu wpc konstrukcije pokrivenog tipa konsultujte Savadeck tehničku podrušku putem mejl adrese: info@savadeck.com

Brisoleji za dodatnu privatnost

Ukolio želite da obezbedite dodatnu privatnost na raspolaganju Vam stoje Savadeck wpc letvice, gredice i ostali prateći elementi.

WPC stub

28 €/m

2500*140*140mm

Omogućava veliku nosivost. Može se koristiti za pergole, tremove i ostale tipove krovnih konstrukcija.

WPC venčanica

16 €/m

200*60*6000(3000)mm

Masivna venčanica, bez uvijanja pri rasponu od 6 metara.
.
.

WPC zasena

11 €/m

140*60*6000(3000)mm

Uz pergole može se koristiti i kao noseća konstrukcija za wpc krovne panele.
.

WPC štafna

5.5 €/m

80*40*3000mm

Može se koristiti i kao rukohvat, stub za ograde ili kao konstrukcioni element.
.

WPC letvica

3.5 €/m

71*12*3000mm

Pogodna za izradu brisoleja, ispuna za ograde i nameštaja za spoljnu upotrebu.
.

Skrivena stopa

16 €/kom

.

Preko koje se navlači stub. Za podlogu se fiksira sa ankerima ili tiplovima.
.

Nosač zasene

3.5 €/kom

.

Omogućava fiksiranje zasene za venčanicu. Za fiksiranje jednog profila zasene potrebna su 2 komada. Može biti u boji pergole.

Galerija Savadeck pergola

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Pored forme za upit možete obići naš Showroom ili nas nazvati na neki od kontakt telefona ispod i zakazati konsultacije.

Savadek Mont d.o.o.

Beograd
Bulevar Peka Dapčevića 24
+381 69 600 150
info@savadeck.com

Novi Sad
Račkog 6
+381 69 600 152
info@savadeck.com

Odaberite kupon ispod