konkurs za radno mesto

Magacioner – dostavljač robe

Savadeck je gradjevinska/deking/monterska firma koja se bavi isporukom i ugradnjom deking podova koji se obično postavljaju oko bazena, na terasama ili baštama kafića i restorana. Tražimo osobu koja će voditi računa o magacinu, vršiti prijem, izdavanje I dostavu robe. U opisu posla (detaljnije u daljem tekstu) spada između ostalog dostava, utovar i istovar robe po nalogu (ponekad ćete istovarati robu sami, ali u većini slučajeva je neko tu da vam pomogne). Bitno nam je da ste fizički spremni da po potrebi podignete paket od približno 30kilograma težine.

Naš magacin poseduje viljuškar, tako da nećete tegliti robu po ceo dan. Ukoliko niste obučeni da ga vozite, mi ćemo vas obučiti. Viljuškar je automatski, I veoma brzo ćete moći da upravljate njime bez problema.

Naša firma raste jer u ponudi imamo asortiman inovativnih proizvoda koji su naročito traženi tokom proleća I leta, pa se u periodu jake sezone nereteko javlja potreba za dodatnim radom. Jesenji i zimski period predstavljaju umerenu tražnju I manji obim posla. Tražimo pouzdanu osobu koja bi htela da postane deo našeg tima i pomogne nam da usluge izdavanja i dostave učinimo efikasnim i blagovremnim.

Da li ste to vi?

Opis posla

Prijem, skladištenje i izdavanje robe – nekada će klijenti doći direktno kod nas u izložbeni prostor (magacin se nalazi na istoj lokaciji) i poručiti robu koju ćete utovariti na licu mesta.

Isporuka robe – u drugom slučaju, mi dostavljamo robu klijentima na adresu našim kombijem za koji je potrebno imati vozačku dozvolu B kategorije.

Odvajanje sitnog materijala – često svojim kupcima odvajamo uzorke dekinga da ponesu sa sobom – vaš zadatak će biti da na ručnoj poteznoj testeri isečete komade materijala potrebne za uzorke, očistite ih od prašine i predate u kancelariju za klijenta. Takođe u sitni materijal spadaju šrafovi i klipse (koje proizvodi naša firma) koje ćete često razmeravati I pakovati.

Pauza za kafu sa kolegama – naš tim se sastoji od Jovana (direktora I vlasnika), Ljubiše (direktor prodaje I logisitke), Milana(tehničkog direktora), Jelene (šefice kancelarije) I još 10-tak stalno zaposlenih majstora I montera. Mi volimo da napravimo pauzu kada je za to vreme.

Vodjenje računa o magacinu – često kada pakujemo robu dešava se da za njom ostaju folije i razni otpatci, vi ćete biti zaduženi da magacin bude čist i uredan. Između ostalog vama će biti dodeljena briga o ključevima, pomoćnim alatima u magacinu i stanju transportnih vozila.

Gore navedeni opis posla je opširan, sa detaljima samog posla ćete se upoznati na ulaznom razgovoru. Sve što ćete imati da radite spada u neku od gore navedenih kategorija. Ono što mi očekujemo od vas jeste da zadatke ispunjavate staloženo i savesno. Niko neće praviti problem ukoliko želite da sednete i odmorite u nekom trenutku, sve dok su primarne dužnosti vašeg posla ispunjene. Primarne dužnosti su blagovremeno usluživanje klijenata I montera zaposlenih u našoj firmi. (i sve što ide uz to).

Kvalifikacije

– Srednja Stručna Sprema

– Vozačka dozvola B kategorije (potreban nam je iskusan vozač)

– Fizička spremnost da možete da podignete paket težine 30 kilograma

– Opreznost – manipulisanje viljuškarom može biti prava zabava, ali potrebno da budete pažljivi pri premeštanju paleta i istovaru/utovaru robe

– Odgovornost – pri vodjenju dokumentacije, naloga i otpremnica koje ćete dobijati od Jelene i Ljubiše za izdavanje robe iz magacina

Poželjno

– Iskustvo na sličnom radnom mestu

– Iskustvo manipulacije viljuškarom

Mi vama nudimo

Stalno zaposlenje – o kome ćemo detaljnije pričati kada se javite, uz određeni period probnog rada, tj. zaposlenja na određeno

Mogućnost dodatne zarade – u periodu jake sezone se može dogoditi da je zbog povećanog obima posla neophodan prekovremeni rad. Svaki dodatni sat će biti uredno obračunat I isplaćen po stimulativnoj I unapred dogovorenoj ceni.

Radnu atmosferu u kojoj se saradnja ceni na prvom mestu. Ništa što niste u mogućnosti da uradite sami, neće biti traženo od vas. Kada vam pomoć bude potrebna neko će biti tu da zajedno utovarite robu ili da vam objasni kako se nešto radi.

Mogućnost napredovanja u okviru firme. Kod nas se naročito ceni incijativa, savesnost i predani odnos prema poslu. U prethodnom periodu na ovom mestu je radio trenutni direktor prodaje i logistike.

Kontaktirajte nas

Ukoliko Vam odgovaraju navedeni uslovi I imate želju da postanete član Savadeck tima – pošaljite nam CV na adresu info@savadeck.com ili popunite prijavu koja se nalazi u nastavku.

Ukoliko Vam odgovaraju navedeni uslovi I imate želju da postanete član Savadeck tima – pošaljite nam CV na adresu info@savadeck.com ili popunite prijavu koja se nalazi u nastavku.